Afwerking

De deuren van Beek Deuren uit Wekerom blinken uit in afwerking. Hieronder wordt een opsomming weergegeven van de mogelijkheden op het gebied van afwerking. Via het offerteaanvraag formulier kunt u, na de keuze van het gewenste product, aangegeven hoe deze dient afgewerkt te worden.

Glassectie/glaspaneel

Bij de keuze voor een glassectie wordt de deur voorzien van een raam.

Tochtborstels aan de deurstijl

Bij de keuze voor tochtborstels, wordt de deuren aan alle deurstijlen voorzien van tochtborstels. Deze borstels worden gemonteerd op de deur en bieden een flexibele en duurzame aandichting. Op deze manier wordt tocht in uw pand voorkomen.

Gelijksluitend cilinderslot

Een gelijksluitend cilinderslot biedt veel gemak bij grotere projecten met meerdere deuren. In zo’n systeem worden alle cilinders van elke deur gelijk gepermuteerd, waardoor alle deuren met dezelfde sleutel afsluitbaar en te openen zijn.

Regenkap

Een regenkap boven de deur? Beek Deuren levert ook regenkappen boven deuren.

Loopdeur ingebouwd in schuifdeur

Beek Deuren levert loopdeuren die ingebouwd zijn in de schuifdeur. In geval dat er alleen ruimte beschikbaar is voor grote schuifdeuren is dit een welkome oplossing. Dit voorkomt dat voor de toegang naar een hal de grote deuren moeten worden geopend.

Koelrooster ingebouwd in schuifdeur

Om voor voldoende ventilatie te zorgen in het object kunnen de schuifdeuren voorzien van een koel- of ventiliatierooster.

Mechanisch codeslot met vrijzetfunctie

Om te voorkomen dat ongewenste gasten uw object betreden kan Beek Deuren draaideuren voorzien van mechanische codedesloten met vrijzetfunctie. In dit geval heeft u geen sleutel nodig om de deur te openen, maar kan deze worden geopend door middel van het invoeren van een code.

Deurdranger/veer

Een deurdranger, ook wel deursluiter genoemd, is een mechaniek dat aan de bovenkant van een deur wordt gemonteerd en ervoor zorgt dat de deur na opening automatisch sluit.

Stormketting

Een stormketting zorgt ervoor dat een deur niet te ver kan openzwaaien, waardoor deze tegen een muur slaat of ontwricht raakt. Het gewicht van de gewicht wordt bepaald op basis van de zwaarte van de deur.