Agrarische en industriële deuren

Beek Deuren, onderdeel van Beek Montage BV uit Wekerom, is een toonaangevend bedrijf dat sinds 2009 producent en leverancier is van agrarische en industriële  deuren. De deuren worden in uiteenlopende projecten toegepast.

EISEN

De eisen van de gemeentelijke welstand worden landelijk meer en meer aangescherpt. De deuren van Beek Deuren voldoen volkomen aan al deze eisen.

AFWERKING

De deuren van Beek Deuren blinken uit in materialen en afwerking. Ze bieden u garantie voor langdurig gebruiksgemak, geheel in stijl van het bedrijf. Zo kunnen wij deuren leveren met dezelfde kleur, coating en structuren als de wand beplating.

TOEPASSING

De Beek Deuren worden binnen en buiten toegepast in de agrarische en industriële sector. De deuren worden voor ieder project afzonderlijk en op maat gemaakt.

DEUREN

Beek Deuren levert schuifdeuren in alle afmetingen, grote draaideuren, loopdeuren en overheaddeuren. Kijk op de achterkant van deze flyer voor een overzicht van een aantal recente projecten.

MATERIALEN

Het kozijn en de omlijsting van de deur worden gemaakt van aluminium. De tussenruimte wordt voorzien van een rubberen afdichting. De deurbladen worden gemaakt van sandwichpanelen. Desgewenst kan het deurblad ook van damwand worden gemaakt.

OPTIES

Optioneel kunnen de deuren worden voorzien van raamsectie en gelijk sluitend cilinderslot. Desgewenst kunnen de aluminium profielen in elke gewenste kleuren worden gecoat. De schuifdeuren kunnen worden afgewerkt met een loopdeur, windbreekgaas.