Beek Deuren Wekerom

Topklasse agrarische en industriële deuren

Beek Deuren uit Wekerom, is een toonaangevend dat sinds 2009 producent en leverancier is van agrarische en industriële deuren. In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een team van acht enthousiaste medewerkers, die dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten in geheel Nederland en daarbuiten werkzaam is.

Agrarische en industriële deuren

Door de groei in vraag naar kwalitatief hoogwaardige deuren voor de agrarische en industriële sector ontwikkelde Beek Montage haar eigen deuren die onder de naam Beek Deuren vermarkt worden. Deze degelijke schuif- en draaideuren zijn in de afgelopen jaren in tal van projecten toegepast.

Flexibel en vakkunding

Door de beperkte grote van ons bedrijf zijn wij flexibel inzetbaar, zijn de communicatielijnen kort en kan er snel worden geanticipeerd op veranderingen in het proces. Hierdoor kunnen we efficiënt werken voor scherpe prijzen en wordt de kans op meerwerk sterk gereduceerd.

Eisen

Buiten het feit dat Beek Deuren hoge eisen stelt aan de afgeleverde deuren, worden ook de eisen van de gemeentelijke welstand steeds verder aangescherpt. De deuren van Beek Deuren voldoen volkomen aan deze eisen, en lopen hier zelfs op vooruit.

Toepassing

De deuren kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast. Voor ieder project worden de deuren geheel op maat, in onze eigen werkplaats geproduceerd. Beek Deuren levert schuifdeuren in alle afmetingen, draaideuren, loopdeuren en overhead deuren. Kijk op de pagina projecten voor een overzicht van een aantal recente projecten.

Materialen

Het kozijn en de omlijsting van de deur maken we van aluminium. De tussenruimte voorzien we van een rubberen afdichting. De deurbladen maken we van sandwichpanelen. Desgewenst kunnen we het deurblad ook van damwand maken. Optioneel kunnen we de deuren voorzien van raamsectie en gelijk sluitend cilinderslot. Desgewenst kunnen we de aluminium profielen in elke gewenste kleur coaten.